Και οι 28 ήταν υπέροχοι! – Ocean Lava Triathlon
14
- September
2020
Posted By : dimospaps
Και οι 28 ήταν υπέροχοι! – Ocean Lava Triathlon

Δυναμική και έντονη ήταν η παρουσία της ομάδας DimosPaps στο πρώτο (επιτέλους) αγώνα Τριάθλου για φέτος, Ocean Lava στην Πάφο, την Κυριακή 13/09/2020, με τις άσπρες μπλούζες και το λογότυπο της ομάδας μας, να μην περνούν απαρατήρητα σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγώνα.

Συνολικά 28 αθλητές της ομάδας DimosPaps συμμετείχαν στον αγώνα σε Sprint & Olympic αποστάσεις αντίστοιχα, με μοναδικό αντίπαλο για κάθε αθλητή, τις αντίξοες συνθήκες και την πολύ υψηλή θερμοκρασία για τα επίπεδα της εποχής.

Το κολύμπι των 750 μέτρων για τον αγώνα της απόστασης Sprint, ξεκίνησε με βάση το πρόγραμμα στις 07:30, χωρίζοντας το σύνολο των αθλητών σε 2 ομάδες, με διαφορά εκκίνησης μόλις μερικά λεπτά η μία από την άλλη. Ακολούθησε η ποδηλασία των 20 χιλιομέτρων και έπειτα το τρέξιμο των 5 χιλιομέτρων.

Αντίστοιχα, για τους αθλητές της απόστασης Olympic, το κολύμπι των 1500 μέτρων, ξεκίνησε στις 08:30, σε δύο ομάδες όπως και ο αγώνας του Sprint, έπειτα η ποδηλασία των 40 χιλιομέτρων, αφήνοντας το τρέξιμο των 10 χιλιομέτρων να ξεκινά γύρω στις 10:00+ σε θερμοκρασία άνω των 30°C, δυσκολεύοντας την προσπάθεια όλων των αθλητών σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Πιο κάτω τα καλύτερα αποτελέσματα των αθλητών της ομάδας μας,

Olympic Distance
Χαράλαμπος Καθιτζιώτης2oς overall
Φίλιππος Ιακωβίδης2oς (20-39)
Λέαντρος Τσιέλεπος4oς (20-39)
Αλέκος Μενελάου5oς (20-39)
Sprint Distance
Ντόνα Χαραλάμπους1η overall
Rouslan Demourtzides1ος (14-16)
Αττυπάς Τρύφωνας1ος (50-59)
Φλορεντία Χαραλάμπους2η (45-49)

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές ανεξαιρέτως για αυτήν την υπερπροσπάθεια, την σωστή προετοιμασία, την θέληση και το πείσμα τους να ξεπερνούν κάθε φορά τα όρια τους και να θέτουν νέους στόχους.

Και κλείνουμε με ένα μήνυμα από όλους τους αθλητές της ομάδας μας προς τον προπονητή μας Dimos Paps.

“Σε ευχαριστούμε για τις αμέτρητες ώρες και το ενδιαφέρον, την κατανόηση και συμπαράσταση. Σε ευχαριστούμε που είσαι φίλος, αδερφός και πάνω από όλα άνθρωπος. Είσαι ότι καλύτερο μπορεί να έχει ένας αθλητής.”