Καλοκαίρι  γεμάτο δράση IRONMAN
08
- August
2022
Posted By : dimospaps
Καλοκαίρι  γεμάτο δράση IRONMAN

Αρκετοί αθλητές  τριάθλου της ομάδας  Dimos Paps Team έζησαν για πρώτη φορά την εμπειρία του IRONMAN σε half και full distance αποστάσεις και άλλοι πρόσθεσαν άλλο έναν αγώνα στον ενεργητικό τους. Και όλα αυτά τους τελευταίους δύο μήνες του καλοκαιριού.

Ο Ανδρέας Μούσκος, κάνει την αρχή με την συμμετοχή του στο IRONMAN 140.6 Hamburg την Κυριακή 5 Ιουνίου στην Γερμανία, με συνολικό χρόνο 11:55:50. Πολύ καλή επίδοση από τον Ανδρέα με συνολικούς χρόνους για κάθε άθλημα: Κολύμπι 1:28:37, Ποδήλατο 5:32:05 και Τρέξιμο 4:31:42.

Δύο εβδομάδες αργότερα, ο τριαθλητής της ομάδας μας Stanislav Zhukovets τρέχει τον αγώνα IRONMAN 140.6 Switzerland Thun στην Ελβετία, με συνολικό χρόνο 13:40:21. Ένας αγώνας που σίγουρα το διασκέδασε με την δική του τρέλα και αυτό φαίνεται στην φώτο πιο κάτω.

Ανδρέας Αναστασίου, Κωνσταντίνος Κουσκουλής, Τρύφωνας Θεοφίλου, Ηλίας Γεωργαλλής, Χρίστος Χαραλάμπους, Μαρία Γεωργίου και Oliver Schunk έτρεξαν την Κυριακή 26 Ιουνίου, τον αγώνα IRONMAN 70.3 Westfriesland στην Ολλανδία, με τον καθένα από τα παιδιά να δίνει ένα ξεχωριστό και μοναδικό αγώνα πετυχαίνοντας τους στόχους τους. Πιο κάτω τα αποτελέσματα συνοπτικά από όλες τις Κυπριακές συμμετοχές. O χρόνος του Oliver ήταν 5:49:11.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου, Αλέκος Μενελάου και Χρίστος Γεωργίου, έτρεξαν για πρώτη φορά το IRONMAN 140.6 στο Kärnten-Klagenfurt της Αυστρίας, σε μια σχετικά “δύσκολη κούρσα” (μιας και μόλις μόλις 7 pro τριαθλητές πέτυχαν επίδοση κάτω από τις 9 ώρες), που στο παρελθόν (πριν το 2018) ήταν από τις πλέον γρήγορες στην full distance. Πιο κάτω τα αποτελέσματα συνοπτικά από όλες τις Κυπριακές συμμετοχές.

Την ίδια μέρα και ώρα που Αλέκος και Χρίστος έτρεχαν το full distance στην Αυστρία, ο προπονητής μας Δήμος Παπαδαυίδ κάνει την επιστροφή του στους αγώνες στο IRONMAN 70.3 Sandnes στην Νορβηγία, ένα σχεδόν χρόνο μετά το ποδηλατικό του ατύχημα που τον κράτησε μακριά από τις πίστες και προπονήσεις. Μαζί του στον αγώνα ο τριαθλητής και γιατρός της ομάδας Πέτρος Στυλιανού.

Τέλος, Παύλος Γιουκκάς και Άγης Γεωργιάδης, τερματίζουν με επιτυχία το IRONMAN 140.6 και 70.3 αντίστοιχα στο Tallinn της Εσθονίας, το Σαββατοκύριακο 6-7 Αυγούστου. Ο Παύλος ολοκλήρωσε την μεγάλη απόσταση σε χρόνο 13:32:08 ο Άγης το half distance σε 05:43:22.

Θερμή στήριξη από όλη την ομάδα αλλά και τον προπονητή μας είχαν όλα παιδιά που μας έκαναν όλους περήφανους και έδειξαν την δύναμη της θέλησης. Ευχαριστούμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά, που υπερβαίνουν καθημερινά τον εαυτό τους και μεγαλώνουν τα προπονητικά και προσωπικά τους όρια .

Επόμενος αθλητικός σταθμός, ο Αυθεντικός της Αθήνας! #DimosPapsTeam

Category: