ΙRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece
18
- October
2022
Posted By : dimospaps
ΙRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece

Το τρίτο ελληνικό τρίαθλο IRONMAN®, θα διεξαχθεί στη Ελλάδα την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 στην πανέμορφη περιοχή της Βουλιαγμένης, όπου οι συνδιοργανωτές, ετοιμάζονται να το απογειώσουν με μία διοργάνωση-υπόδειγμα που θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της φετινής διαδρομής είναι η θάλασσα, καθότι η θάλασσα της Αθηναϊκής Ριβιέρας δε συνοδεύει τον αθλητή μόνο στο αρχικό αγώνισμα της κολύμβησης αλλά τόσο η ποδηλατική όσο και η δρομική διαδρομή διεξάγονται δίπλα από το απέραντο γαλάζιο που χαρακτηρίζει διεθνώς τη χώρα μας. 

Αυτή η IRONMAN® διοργάνωση σε Ελληνικό έδαφος υπόσχεται να προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία σε αθλητές και επισκέπτες στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και λόγω της ολοκληρωμένης προσέγγισης που σχεδιάζεται, με παράλληλες δραστηριότητες που θα αξιοποιήσουν τα αγαθά και τη φυσική περιουσία αυτού του τόπου, θα αποζημιώσουν ολιστικά την τριαθλητική οικογένεια.

Μαζικό παρόν θα δώσουν και οι τριαθλητές της ομάδας DIMOSPAPS και πιο κάτω αναφέρονται οι μέχρι σήμερα συμμετοχές μας:

  1. Χαράλαμπος Καθητζιώτης
  2. Λέανδρος Τσιέλεπος
  3. Αλέξανδρος Φωτεινός
  4. Μάκης Κωστή
  5. Γιώργος Πολυκάρπου
  6. Θωμάς Παυλίδης
  7. Λουκάς Συμεού
  8. Παναγιώτης Πρωτοπαπάς
  9. Χρίστος Γεωργίου

Ευχόμαστε σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά να ζήσει την εμπειρία στο έπακρο, μέσα από αυτό τον αγώνα να επεκτείνει τα όρια του και θερμές ευχές για ένα υγιή τερματισμό!