Έναρξη Συνεργασίας Dimos Paps με Under Armour
28
- October
2020
Posted By : dimospaps
Έναρξη Συνεργασίας Dimos Paps με Under Armour

Υπογράφθηκε την Τρίτη 27/10/2020 το συμβόλαιο συνεργασίας του Dimos Paps με το κορυφαίο brand στον χώρο του αθλητισμού Under Armour.

Ο Δήμος δηλώνει έντονα τον ενθουσιασμό του, αφού η συμφωνία ήρθε την καταλληλότερη στιγμή, μόλις μερικές μέρες πριν τον θρυλικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο για πρώτη φορά στο νησί, με τις αποστάσεις Ironman, τόσο σε κολύμπι, ποδηλασία και τρέξιμο.

Στόχος της συνεργασίας είναι η προώθηση του brand της Under Armour, μέσα από το δίκτυο αθλητών και ακόλουθων του Dimos Paps, σε προσωπικό επίπεδο και μέσα από τα προσωπικό του προφίλ στο Instagram αντίστοιχα.

Η επίσημη συνεργασία έχει ημερομηνία έναρξης την Δευτέρα 02/11/2020 και με συνολική διάρκεια 6 μήνες, δηλαδή μέχρι το τέλος Απριλίου 2021, με την προοπτική ανανέωσης συνεργασίας που θα συζητηθεί πριν το τέλος της εξάμηνης περιόδου.

Η ποιότητα και υπεροχή του brand της Under Armour, αναγνωρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τον Dimos Paps, και υπόσχεται τα μέγιστα ως προς την επίτευξη των κοινών στόχων μεταξύ των δύο.

Καλή σας αρχή!

Βρείτε τον Dimos Paps στο Instagram εδώ.