Ομαδικός Αγώνας Τριάθλου στην Αγία Νάπα – Σάββατο 22/05/2021
26
- May
2021
Posted By : dimospaps
Ομαδικός Αγώνας Τριάθλου στην Αγία Νάπα – Σάββατο 22/05/2021

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επανέρχεται η ομάδα μας στο πνεύμα των οργανωμένων αγώνων τριάθλου, με το τελευταίο ομαδικό αγώνα που οργάνωσε η ομάδα μας το Σάββατο 22/05/2021 στην Αγία Νάπα, με τη συμμετοχή 16 αθλητών από τις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Αμμοχώστου και Πάφου.

Η εκκίνηση έγινε στις 06:30 από την παραλία του Nissi Beach με κολύμπι των 1400 μέτρων, όπου οι αθλητές συμπλήρωσαν δύο γύρους των 700 μέτρων, καταλήγοντας σε ένα πολύ γρήγορο και εντυπωσιακό transition για τον αγώνα του ποδήλατου, που για τους πλήστους αθλητές η μεταβίβαση διάρκεσαι μόλις μερικά δευτερόλεπτα!

Η ποδηλασία των 40 χλμ έγινε στον δρόμο Αγίας Νάπας προς Κάβο Γκρέκο με δύο γύρους της περιοχής και επιστροφή στο transition, όπου όλοι αθλητές χωρίς χρονοκαθυστέρηση έφυγαν για το τρέξιμο των 7 χλμ.

Αξιοσημείωτοι χρόνοι από όλους τους αθλητές της ομάδας τόσο στο κολύμπι, ποδήλατο όσο και στο τρέξιμο. Ο προπονητής της ομάδας μας Dimos Paps, δηλώνει πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των αθλητών και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την εξέλιξη των νέων (στον χώρο του τριάθλου αθλητών μας) που κατέβασαν τους χρόνους σε εξαιρετικά ανταγνωστικά νούμερα.

Στην πρώτη θέση τερμάτισε ο νεαρός αθλητής της ομάδας μας Αλέκος Μενελάου με συνολικό χρόνο 02:02:10, στην δεύτερη θέση ο εντυπωσιακός Ανδρέας Αναστασίου με χρόνο 02:04:37 και στην τρίτη θέση ο Ανδρέας Μούσκος.

Τα έπαθλα στους νικητές απένειμε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου.

Δες το σχετικό άρθρο εδώ.

Category: