13 Νοεμβρίου 2022, μια σημαδιακή μέρα.
29
- September
2022
Posted By : dimospaps
13 Νοεμβρίου 2022, μια σημαδιακή μέρα.

Η Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 αναμένεται να εξελιχθεί σε μια σημαντική και σημαδιακή μέρα για πολλούς αθλητές, τόσο δρομείς όσο και ποδηλάτες, αφού την ίδια μέρα και ώρα πραγματοποιούνται δύο μεγάλα events, τεράστιας εμβέλειας και σημασίας, σε Ελλάδα και Κύπρο αντίστοιχα.

Ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας πραγματοποιείται φέτος στις 13 Νοεμβρίου, όπου θα συμμετάσχουν συνολικά 45.000 δρομείς από 112 χώρες του κόσμου, με τους 9.000 από αυτούς να είναι από το εξωτερικό. Μια διοργάνωση που επιστρέφει φέτος σε κανονικούς ρυθμούς με νέες δράσεις και καινοτομίες, που θα της δώσουν επιπλέον ώθηση. 

Το ίδιο Σαββατοκύριακο, 11-13 Νοεμβρίου, πραγματοποιείται στην Κύπρο ένα από τα μεγαλύτερα ποδηλατικά events τα οποία έγιναν ποτέ και αυτό δεν είναι άλλο από τον Διεθνή ποδηλατικό αγώνα ερασιτεχνών ποδηλατών L’Etape Cyprus by Tour De France.

Ο αγώνας ο οποίος διοργανώνεται στα πρότυπα και με τις προδιαγραφές του αυθεντικού Tour De France θα είναι συνολικής αγωνιστικής διάρκειας 7 ωρών. Η μεγάλη διαδρομή θα καλύψει απόσταση 137 χιλιομέτρων με υψομετρική διαφορά που ξεπερνά τα 3000 μέτρα και θα περάσει μέσα από χωριά των Επαρχιών Πάφου και Λεμεσού. 

Η ομάδα Dimos Paps επιστρατεύεται και στα δύο μεγάλα events, με τεράστια συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και με αρκετές συμμετοχές στο L’Etape Cyprus by Tour De France. Οι προετοιμασίες συνεχίζονται κανονικά και για τους δύο αγώνες και ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και σε όλους τους συμμετέχοντες και των δύο αγώνων καλές επιτυχίες και ένα υγιή τερματισμό!

Category: